Zondag 24 september

Modern door Sanne van de Put 10.00-11.15u > Deze workshop is een uitdagende mix van technisch, muzikaal en dansant werken. Gefundeerd op de principes van de Limón techniek, waarin het gebruik van adem, gewicht en zwaartekracht centraal staan. Na de warming up wordt er gewerkt aan een dynamische across the floor en een stukje choreografie. Dansplezier, focus, vertrouwen en overgave brengen je veel en ver! Sanne volgde haar dansopleiding bij het Nederlands Dans Theater en bij het Limón Institute in NYC. Ze werkte een korte tijd als professioneel danseres en ontdekte al vrij snel dat haar hart lag bij het maken van choreografieën en het lesgeven.

Stretch door Anastasiya Shytskova 11.15-12.30u > Tijdens de stretchles van Anastasiya werk je aan het stretchen van spieren, bindweefsel, flexibiliteit en mobiliteit in de gewrichten.
Wat staat je te wachten tijdens de les:
1. Specifieke opeenvolgingen van bewegingen, waar soepel van het ene gebied naar toe gegaan wordt, het lichaam volledig vullend met aandacht.
2. Dynamische en statische oefeningen om de weefselkwaliteiten elasticiteit en plasticiteit te behouden.
Waar richt je op:
* positie van lichaamsdelen ten opzichte van elkaar;
* lichamelijke gewaarwordingen (waar het uitrekt, waar het spant, waar het nodig is om te spannen en waar het belangrijk is om los te laten);
* ademen

Geef je nu op door aan te melden via de leden webapp of de mail. Kosten per workshop €17,50