Docenten

DE DOCENTEN VAN VALENTIJN

Judith Peters-De Vos

Eigenaresse, Jazzdans en Moderne dans

Judith (10-10-1975) leidt samen met Floor Balletstudio Valentijn. In 1993 ging ze naar de Rotterdamse Dansacademie. Daar rondde zij in 1997 de studie docent jazz/moderne dans af.
Ze geeft tieners en volwassenen les in de stijlen modern en jazzdans. Ze gelooft dat je met veel energie, passie en gevoel, de mensen een hele fijne dans ervaring kan geven. Door een goede, motiverende sfeer te creƫren kunnen mensen boven zichzelf uitstijgen! In 2019 heeft Judith haar studie sportmassage afgerond. En ze is erg blij met haar massage praktijk in de balletstudio. Inmiddels is ze ook gestart met de opleiding Blessure preventie waarmee ze instaat zal zijn verschillende blessures te behandelen.

Floor de Best

Eigenaresse, Klassiek, Spitzen, Jazz en Kleuterdans

Floor (07-10-1977) leidt vanaf 2004 samen met Judith Balletstudio Valentijn. Ze rondde in 2000 haar studie docent dans af met de specialisaties klassiek ballet en jazzdans aan de Fontys Dansacademie Tilburg. Ze geeft les aan verschillende leeftijden in de stijlen jazz, klassiek, spitzen en peuter- en kleuterdans. Ze geniet telkens weer van de lachende gezichten, mooie muziek, harde werkers en gezelligheid in de lessen!

Saskia van Gool

Klassiek, Jazzdans en Grondbarre

Saskia (25-07-1951) heeft meer dan 30 jaar leiding gegeven aan Balletstudio Valentijn en is al 45 jaar dansdocent. Saskia heeft Balletstudio Valentijn per
1 januari 2004 overgedragen aan Floor en Judith. Ze is nog altijd als docent werkzaam bij de balletschool en geeft klassiek en jazzdans aan ouderen en cursussen grondbarre.

Dimitra Kolokouri

Talentenklassen, Modern, Yoga en Pilates

Dimitra (14-3-1984) is in Griekenland op jonge leeftijd gaan dansen. Ze is afgestudeerd aan 'The State school of dance' in Athene en heeft vervolgens de dansacademie in Tilburg afgerond. Van 2011 tot 2016 is ze danseres bij choreografe Isabelle Beernaert geweest. Daarnaast heeft ze de opleidingen tot pilates en yoga docent afgerond. Bij Valentijn leidt ze de talentengroepen, geeft modern, yoga en pilates. `Waar onze woorden soms tekort schieten verbind de danstaal ons sterker met elkaar`

Naomi Jansen

Streetdance, Hiphop, Popping en Housedance

Naomi (08-12-1989) danst van kleins af aan met veel plezier en dat is altijd zo gebleven. Ondertussen heeft ze veel ervaring opgedaan bij verschillende scholen in de dansstijlen streetdance, hiphop, popping en housedance. Ze houdt van hard werken tijdens haar lessen. Energie en plezier hebben terwijl je jezelf blijft uitdagen zijn de speerpunten tijdens haar lessen hiphop bij Balletstudio Valentijn.

Anastasiya Shytskova

Pilates en stretch

Anastasiya (23-12-1994) begon met het volgen van heel veel (dans)lessen bij verschillende docenten. Dat leidde tot het volgen van een opleiding en het behalen van haar pilatesdiploma. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd rondom knieklachten en de beginselen van de geneeskunde. Ook studeerde ze verder op spierspanningen en energiestromen in ons lichaam, de myofasciale meridianen. Met haar kennis over het functioneren van ons lichaam in beweging, helpt ze de cursist om eigen grenzen te leren kennen en verleggen.

Marleen Manders

Kleuterdans, Dansmix, Modern, Jazz/urban en Klassiek

Marleen (29-04-1991) heeft gestudeerd aan het Cios MBO dans. Daarna heeft ze aan de Fontys dansacademie in Tilburg uitvoerend danstheater en modern gestudeerd. Ze danst zelf in verschillende dans- en theatergezelschappen waarmee ze optreedt in zowel binnen- als buitenland.

Alexandra van Ameijde

Jazz

Alexandra (07-02-1999) studeert aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in de richting Dans. Ze geeft bij ons kleuterlessen, hiphop/jazz voor kinderen en moderne dans. Het beleven van beweging door middel van eigen interpretatie staat centraal. Er is veel aandacht voor techniek, het ontdekken van nieuwe bewegingen en de ontwikkeling van de individuele danser. Alexandra haalt graag inspiratie uit dans uit andere culturen.

Gratis proefles volgen?

Weet je niet precies wat je leuk vind? Of ben je gewoon eens nieuwsgierig hoe leuk het bij ons is?
Kom dat gerust eens met ons meedoen!

Gratis proefles