Voor iedereen van 18 tot 27 jaar bieden we vanaf woensdag 7 april de mogelijkheid om buiten les te volgen. Wekelijks zal er een les jazz, modern of dansconditie gegeven worden. Bij minimaal 8 inschrijvingen kan de les doorgaan, mits het weer het toelaat. De eerste week bieden we dansconditie. Deze les is een break van je dag! Eerst even werken, dan flink sporten en daarna weer fris je werk hervatten.

Lunch workout woensdag 12.15-13.00u

Schrijf je in via je leden webapp: mijn.balletstudiovalentijn.nl en log in met je lidnummer en wachtwoord. Ga naar reserveringen en meld je aan. Met deze doelgroep mogen we niet in de openbare ruimte lesgeven. Maar we hebben een locatie toegewezen gekregen op een kunstgrasveld naast de Aalsterweg (achter het Indoor Sportcentrum Eindhoven). Na inschrijving ontvang je precieze informatie hierover.