Zoals jullie ook gehoord hebben zal de lockdown verlengd worden tot en met 9 februari. Dat betekent dat we de online lessen zullen doorzetten. Natuurlijk niet fijn of ideaal, maar we
hopen toch dat we op deze manier nog ‘samen’ kunnen dansen. Als de tijden van de streamlessen je niet uitkomen, kun je ook de lessen die op onze site staan volgen. Daar staan lessen grondbarre, stretch, yoga en pilates op. Maar ook peuter-, kleuter- en kinderlessen en technische danslessen! Link online lessen website: https://balletstudiovalentijn.nl/online-danslessen/

Iedereen krijgt elke week de link van de statische lessen toegestuurd (pilates, stretch en grondbarre) omdat deze makkelijk thuis te volgen zijn. Deze zijn dus extra en gratis! Voel je welkom om mee te doen. We zouden het heel leuk vinden om ook van jullie kant te zien hoe jullie thuis staan te dansen. Hoe iedereen zijn eigen plekje heeft, soms passen en meten, maar nog steeds enthousiast. Daar zijn wij heel dankbaar voor en zeker al onze docenten voelen dat, ook al staan we alleen in de studio. Dus een foto is welkom!

Hou vol, blijf gezond en hopelijk….tot snel!
Liefs alle docenten
Balletstudio Valentijn