Op zondag 7 februari willen we een bijzondere dag bieden. Het is dan bijna Valentijnsdag en wie zijn wij om daar als Balletstudio Valentijn niks mee te doen. Daarom bieden we jullie een cadeautje!! Na alle online lessen, buiten lessen, gesplitste groepen… mogen jullie inschrijven voor een gratis workshop. We bieden deze dag lessen die in het systeem passen waarbij we 1,5 meter afstand kunnen houden voor de 18+ leden.

De dag zal bestaan uit de volgende lessen en er zullen naast een aantal eigen docenten ook gastdocenten lesgeven:

  • kinderworkshop: kom dansen met je beste vriend of vriendin
  • yoga kids
  • yoga 16+ en volwassenen
  • de anatomie van het dansers lichaam
  • pilates
  • stretch les
  • massages
Meer informatie over de inhoud van de lessen en de tijden volgt na de kerstvakantie. Hou de datum vast vrij!!