Zoals iedereen intussen weet hebben we een nieuw administratieprogramma. Dank jullie wel voor de her inschrijvingen in ons nieuwe systeem. Op die manier konden we een juiste update maken. Je kunt gebruik maken van onze webapp.

Dat werkt als volgt:

  • ga naar: mijn.balletstudiovalentijn.nl
  • log in met je lidnummer (terug te vinden in je welkomstmail) en maak een wachtwoord aan;
  • in deze omgeving kun je je afmelden voor een les, een inhaalles reserveren, een adreswijziging doorgeven, je factuurgegevens inzien enz;
  • maak je gebruik van een strippenkaart? Je kunt je papieren strippenkaart opmaken volgens het oude systeem. Meld je daarna aan door je in te schrijven in ons nieuwe systeem. De digitale strippenkaart werkt met een tegoed van 5 of 10 lessen dat je online krijgt toegeschreven. Je kunt dan ook gebruik maken van de webapp om af te melden.