Stadswandelpark
Voor de buitenlessen in het centrum gaan we naar het Stadswandelpark, achter het Parktheater. Het afzet/ophaal punt is het Stadspaviljoen op de parkeerplaats van het Parktheater. De docenten zullen de groepen daar opvangen en bij kinderlessen de groepen 5 à 10 minuten voor tijd daar terug brengen. Aan ouders wordt gevraagd om niet te blijven kijken bij de lessen in verband met de Coronamaatregelen die dat niet toestaan.

Henri Dunantpark
Voor de buitenlessen op vrijdag in Woensel gaan we naar het Henri Dunantpark (vlakbij het Trefpunt). Het afzet/ophaal punt is aan de Rode Kruislaan, links van het water als je met je gezicht naar het water staat. We zullen dansen op het grasveld links. Dus niet achter het water bij de grijze buizen, maar meer aan de straatkant in verband met het brengen en halen van de kinderen.

DE REGELS
Wij zorgen voor een aantal belangrijke zaken zoals:
  • Handgel, EHBO-trommel, looproute naar het grasveld waar we gaan dansen,
  • Zorg ervoor dat je thuis naar het toilet gaat,
  • Neem zelf een bidon met water mee,
  • Doe je mee aan de grondbarre les neem een eigen matje of handdoek mee.
  • We vragen met klem aan de degenen die de kinderen brengt en ophaalt om direct te vertrekken na het afzetten of ophalen van je kind,
  • Het is dus niet toegestaan om te blijven kijken bij de lessen.
Voor een volledig overzicht van de regels vinden jullie hier Link met de regels neem deze alsjeblieft goed door!