judith site 25x.jpg

Judith Peters-De Vos, eigenaresse

Judith (10-10-1975) danste jaren bij Balletstudio Valentijn als amateurdanser, totdat zij in 1993 naar de Rotterdamse Dansacademie ging. Daar rondde zij in 1997 de studie docent jazzdans / moderne dans af. 

foto floor 25x.jpg

Floor de Best, eigenaresse

Floor (07-10-1977) rondde in 2000 haar studie docent dans af met de specialisaties klassiek ballet en jazzdans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Ze geeft les aan verschillende leeftijden in de stijlen klassiek, spitzen, jazz en kleuterdans. 

sas site 25x.jpg

Saskia van Gool

Saskia (25-07-1951) heeft meer dan 30 jaar leiding gegeven aan Balletstudio Valentijn en is al 45 jaar dansdocent. Saskia heeft Balletstudio Valentijn per 1 januari 2004 overgedragen aan Floor en Judith. Ze is nog altijd als docent werkzaam bij de balletschool en geeft klassiek en jazzdans aan ouderen en cursussen grondbarre.

Scaled Image.jpg

Dimitra Kolokouri

Dimitra (14-3-1984) is in Griekenland op jonge leeftijd in aanraking gekomen met dans. Ze is afgestudeerd aan 'The State school of dance' in Athene en heeft vervolgens de dansacademie in Tilburg afgerond. Ze heeft zich door de jaren heen verdiept in verschillende moderne technieken, improvisatie en expressie. Van 2011 tot 2016 is ze danseres bij Choreografe Isabelle Beernaert geweest. 
Naast dansdocent heeft Dimitra de opleiding tot pilates en yoga docent afgerond. Zeeidt onze talentengroepen, geeft modern, yoga en pilates bij Valentijn. Dimitra over dansen: "Waar onze woorden soms tekort schieten verbind de dans taal ons sterker met elkaar."


Shiva

Shiva Hermsen

Shiva (15-03-1990) is in juli 2013 afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg (specialisaties Modern en Jazz). Daarvoor heeft zij een jaar gestudeerd aan de Dansacademie Noord Nederland, Lucia Marthas (o.a. show- en theaterdans). Momenteel is een jaar afwezig ivm werk als dansdocent in China! Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen dansplezier ervaren en geeft graag les aan leerlingen van jong tot oud!

5D_B2649.jpg

Naomi Jansen

Naomi (08-12-1989) danst van kleins af aan al met veel plezier en dat is altijd zo gebleven. Ondertussen heeft ze veel ervaring opgedaan bij verschillende scholen in de dansstijlen streetdance, hiphop, popping en housedance. Naomi houdt van hard werken tijdens haar lessen. Energie, plezier hebben en jezelf blijven uitdagen! Ze geeft de hiphop lessen bij Balletstudio Valentijn en leidt het wedstrijdteam FLOW.

Jasmijn Grooten

Jasmijn (28-01-1990) heeft gestudeerd aan de ArtEZ Dansacademie Arnhem in de richting Docent Dans. Zowel tijdens als na mijn opleiding heeft ze veel ervaring opgedaan als dans docent in de stijlen peuterdans, kleuterdans, klassiek ballet, modern, jazz en musicaldans. Daarnaast staat ze nog steeds zelf op het podium en geniet ze enorm van het lesgeven. In mijn lessen wordt er hard gewerkt aan techniek, maar het belangrijkste vind ik dat er een fijne, open sfeer is waarin leerlingen zichzelf durven uitdagen en genieten van alles wat dans te bieden heeft. 
FB_IMG_1472809090886.jpg

Marleen Manders
Marleen (29-04-1991) heeft gestudeerd aan het Cios MBO dans. Daarna rondde zij haar studie af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, uitvoerend danstheater / modern.
Ze danst zelf in verschillende dans- en theatergezelschappen en geeft lessen modern, jazz en klassiek aan alle leeftijden.